Ten aanzien van de economie zijn het op Curaçao spannende tijden. Sommigen zijn van oordeel dat een stimulans pakket alá Keynes nodig is om de economie een ‘jump start’ te geven. Anderen geloven dat de staatkundige verhoudingen binnen het Koninkrijk grondig gewijzigd moeten worden, terwijl anderen er van overtuigd zijn dat liberalisering van de markt alá Hayek de oplossing is. Eén ding is zeker: er is genoeg ruimte voor discussie.

In dit kader heeft de economenclub het genoegen om haar leden uit te nodigen voor een ‘open mic’ discussie bijeenkomst. Deze bijeenkomst wordt gehouden in een conferentiezaal van een hotel, rekening houdend met Covid-19 maatregelen. Leden kunnen hun zienswijze in de vorm van een korte toespraak openbaren naar de overige leden en daarmee ter discussie stellen. In 2019 heeft de economenclub ook een open mic discussiebijeenkomst georganiseerd met als thema het groeiakkoord. Dat resulteerde destijds in een zeer vruchtbare discussie.

Het thema van aanstaande bijeenkomst is: Hoe krijgt Curaçao haar economie op gang in 2021?


Datum: 28 mei 2021

Tijdstip: 12:00 – 14:00

Locatie: Conferentiezaal met airco van een hotel. De locatie wordt bekend gemaakt aan degenen die zich registreren voor het evenement.

Catering: Hapjes en drankjes worden verzorgd door het hotel.

Voorschriften: De zaal van het hotel is ingericht om rekening te houden met vigerende Covid-19 voorschriften. Het maximum aantal personen is 30. Registraties geschieden conform het principe ‘first come, first served’.

Middels onze gezamenlijke inspanning kunnen wij als leden van de economenclub onze bijdrage leveren voor het doorontwikkelen van de economie van Curaçao.

U kunt zich aanmelden voor dit evenement door het onderstaand formulier in te vullen.

Geef een reactie