Idee & doel

Leden van de Vereniging van Dutch Caribbean Economists kennis laten maken met ontwikkelingen op toeristisch gebied op Curacao. Niet op papier, of via PowerPointPresentatie maar “met de poten in de modder” op locatie.

Wandelend nemen we kennis van de verschillende locaties in Otrobanda e.o. waar gebouwd wordt aan het Curaçaos toerisme voor de toekomst.

Datum en tijd

Zaterdag 18 juni van 8:00 – 13:45 (inclusief lunch)

8:00                      Ontbijt bij Corendon

8:30                      Toelichting door Edward Suares (Corendon) en rondwandelen

9:45                      Bezoek aan Mangrove park met rondleiding en uitleg door Duven Rios Ospina (Stinapa)

10:30                    Marriott Court Yard, bezoek aan bouwplaats met toelichting door Alberto Figueira

11:00                    Wandelen naar Kura Holanda met Arjen van der Meulen en rondleiding in toekomstige hotel Kura Botanica met Edward Suares.

12:30                    Bario Hotel, praatje door Kurt Scoop met aansluitend een lunch aldaar. Ergün Erkoçu heeft het over de sociaal-maatschappelijke en stedelijke aspecten in de economische ontwikkeling van Otrobanda.

Er is maximaal plaats voor 30 deelnemers.

We verwachten je als je jezelf opgeeft je ook aanwezig zult zijn. Om je op te geven dient je (1) lidmaatschap voor 2022 betaald te zijn; verder is het (2) wie het eerst komt wie het eerst maalt.

Indien aangemeld maar het lukt je niet om toch te komen, graag minimaal 48 uur van tevoren doorgeven; anderen die te laat waren krijgen dan een kans, we moeten het ook weten voor de lunch.

Organisatie is in handen van het bestuur van de Economenclub.

Voor nadere informatie kun je bellen naar Rob van den Bergh 5102326.

Geef een reactie